Legalább az első teaserek óta megy a találgatás, mi lesz Batman-nel a Rises végén. Kint vannak most már a plakátok is, a komor hangulatú képek alapján egy biztosan kizárható: a happy end.

Bane nagyon ellátja a baját, ezt már láttuk az előzetesben. Nolan azonban eddigi filmjeinek marketingje során is ügyelt arra, hogy a trailerek ne lőjék le a katarzist, szóval az előzetesből még nem sok minden következik okvetlenül, már ami a végjátékot illeti.

Vajon meg meri Nolan lépni azt az eddig példátlan tettet, hogy megöli Batmant a trilógia végén? Vagy a tolókocsiba taszított, nyomorékká vert szuperhőst fogjuk látni, ami talán még tragikusabb? Ezek az élet nagy kérdései!

Szerinted?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://youarenotinkansasanymore.blog.hu/api/trackback/id/tr394654856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Invinciblepocok · http://marvels.blog.hu/ 2012.07.13. 17:20:11

Iegnre szavaztam, de én árnyalnám kicsit a válaszom. Szerintem Bruce Wayne meghal, de Batman nem, átveszi más a szerepet.

mrskowalski · http://youarenotinkansasanymore.blog.hu 2012.07.13. 20:22:48

igen, az is egy végkifejlet, és a képregények alapján tudjuk, hogy ez egy viszonylag autentikus lehetőség, bár szeretném, ha ennél tökösebb befejezés lenne
szerintem a film rajongóinak többsége nem a képregényekből szerzi az infóit, szóval nekik vleg ez esetben bruce wayne halála=batman halála, de pontosabban is feltehettem volna a kérdést tényleg
süti beállítások módosítása